.
Аберації
(1)
Автополіплоїди
(1)
Агар Агар
(1)
Біологічні особливості сої
(1)
Виробництво
(4)
Генотип
(1)
Гетерозис
(1)
Гібрид
(12)
Гібридизація
(1)
Екотип
(1)
Запилення
(2)
Знаки
(2)
Інтенсифікація
(1)
Інтродукція
(1)
Кросинговер
(1)
Кукурудза
(5)
Мендель
(1)
Мінливість
(3)
Опромінення
(2)
Полігени
(2)
Полігібрид
(1)
Поліплоїдія
(6)
Поліплоїдний ряд
(3)
Пшениця
(4)
Ріпак
(1)
РНК
(1)
Рослина
(1)
Соя
(5)
Схрещування
(4)
Тритікале
(1)
Хромосоми
(1)
Пошук на сайті
АГАР-АГАР
АГАР-АГАР (agar-agar). Продукт, який отримують із морських водоростей (червоні, бурі). АГАР-АГАР утворює у водних розчинах стійку желеподібну масу, розчиняється у воді при температурі 80—86 градусів за цельсієм. Використовується у якості інгредієнту напіврідких та твердих поживних середовищ, а також дифференційно-діагностичних срередовищ в мікробіологич. техніці, в імунології для утворення р-ції преципітації, иммуноелектрофорезу та ін.